Om Trygg Tur

Sammen med min familie har jeg startet firmaet Trygg Tur, som blant annet komponerer førstehjelpspakker for salg. Trygg Tur har design patentert produksjonsmetoden. Dette innebærer vakuum pakking av utstyret, samt tre alle produktene inn på en snor slik at alt er tilgjengelig idet man tar innholdet ut. En metode vi er svært stolt over, og vi er den eneste i landet som gjør dette. Vakuum posen som benyttes er av kraftig plast og spesialbestilt til dette formål, noe som øker levetiden og holdbarheten betraktelig.Førstehjelpsutstyret blir dermed vanntett og pakningen blir lett å ha med seg.

Jeg jobber som redningsmann i Norsk Luftambulanse tjenesten og har 35 års erfaring innen akuttmedisin/redning.

Vi er en familiebedrift som består av 5 medlemmer hvor alle har en rolle, og produksjonen foregår i Mulesvingen, Sandviken.

Firmaet driver også opplæring i førstehjelp, akuttmedisin og redning.

Familien består av:
Lasse Fossedal jobber som redningsmann i Norsk Luftambulanse i 28 år. I Trygg Tur er han ansvarlig for førstehjelpsundervisningen og utvikling av førstehjelpspakkene. Har i tillegg til sin lange erfaring vært med i flere prosjekter innen akuttmedisin og redning.
Han er medlem av Hordaland Alpine Redningsgruppe, og stolt medlem av Bergen Røde Kors hjelpekorps.

Bjarte er nettopp fylt 21. Han er en dreven skikjører og ivrig turgåer. For ikke å glemme, aktiv medlem av Bergen Røde Kors Hjelpekorps. I Trygg Tur er han ansvarlig for vakuum pakking. En metode som er vanskelig og krever stor nøyakthet. Alt utstyr må ligge riktig, og selve vakuum prosessen krever nøye kontroll. Bjarte har brukt lang tid og et utall av pakker for å tilegne seg denne kompetansen.

Ingrid er familiens yngste, 15 år, og går under betegnelsen «lærling». Hennes oppgave i produksjonen er å putte utstyr i plastposer. Dette fordi alt utstyr henger i en tråd, og det er ikke alt som lar seg hulle. På fritiden er hun med på fotball laget «Varegg jenter 17» der hun gjør en utmerket jobb som back og midtbane spiller.

Fredrik er 25 og jobber hos Platou sport på Fjøsanger. Han har kjørt på ski siden han var 3 år og behersker dette deretter. På fritid blir det klatring og løping. Han er også medlem av Bergen Røde Kors Hjelpekorps. Fredrik lager reklameplakater, all informasjon som er i pakkene og drifter nettsiden. Han administrerer også Trygg Tur sin Facebook siden. Sjekk ut her!

Unni Ellefsen er akademiker, utdannet ingeniør og jobber innen IKT i det offentlige. Hun stod for all oppussing og innredning av lokaler og har ansvar for økonomi og administrasjon i bedriften. Har nese for detaljer, og er flink til å pushe de andre til å jobbe. Unni er stor fan av vintersesongen og elsker å gå lange skiturer oppover fjellsidene, med fine unnarenn ned igjen.

 

INFORMASJON:
For kjøp av større kvanta av standard pakker eller større kvanta av spesialtilpassede pakker ta kontakt med oss.

Utsalgssteder av standardpakker:
Platou Sport butikk og webside selger Helgetur og Ukestur.
Boa sykkel selger Sykkeltur

For bestilling av førstehjelpskurs og redningsutsyr ta kontakt for uforpliktende tilbud
Epost: post@tryggtur.no