Hjertestarter fra Trygg Tur

Under ser du en oversikt over hjertestarterne vi selger. Alle produseres av Defibtech, som har levert over 250,000 Lifeline defibrillatorer til det globale markedet. Defibrillatorene kjennetegnes av prisvinnende design, solid byggekvalitet, enkelt vedlikehold og alt dette til en riktig pris. Du kan være trygg på at enheten er lett å vedlikeholde og alltid klar for bruk. I tillegg er den designet for å enkelt kunne oppdatere og oppgradere forbedringer i årene som kommer.


Våre hjertestartere

Klikk for å lese mer!Lasse har over 25 års erfaring i opplæring av personell som skal betjene en hjertestarter. Dette var nok en viktig faktor når Mediq Norge skulle lansere sitt nye flaggskip Defibtec Life Line hjertestarter, og valgte Trygg Tur DA som forhandler på Vestlandet.

Life Line er en moderne og prisgunstig hjertestarter som egner seg godt i en idrettshall eller hos et brannvern med «First responder» tjeneste.

Vi jobber fortsatt med å oppdater info om hjertestarterne på vår nettside. Hvis det er noe du lurer på i mellomtiden, sjekk http://hjertestart.no/lifeline.html

Ta kontakt for et prisgunstig tilbud, post@tryggtur.no.
Sjekk også kurs her