Våre produkter

Vi produserer ulike vantette førstehjelpspakker
Produksjonen foregår i Bergen

Velkommen til Trygg Tur.no!


Det er få ting som er så praktisk som Shelter for å komme seg «ut av været» på en rask måte. Se våre produkter.

Trygg Tur har designpatentert produksjons-metoden

Dette innebærer vakuumpakking av utstyret, samt å tre alle produktene inn på en snor slik at alt er tilgjengelig idet man tar innholdet ut. En metode vi er svært stolt over, og vi er de eneste i landet som gjør dette. Vakuumposen som benyttes er spesialbestilt og svært tykk, noe som øker levetiden og holdbarheten betraktelig.

Vi har allerede flere store kunder. For Dykker- og Froskemannsskolen Haakonsvern produserer vi en førstehjelpspakke for dykkeledere. Svalbard Røde Kors Hjelpekorps har kjøpt en spesialpakke for medlemmene i bregruppen. For Platou sport sine 5 butikker har vi laget 3 forskjellige førstehjelpsposer til turformål.

Vi kjøper alle våre produkter gjennom Mediq Norge som leverer varer til alle sykehus, Røde Kors og Norsk Folkehjelp.

I pakken medfølger det en spesialpose (aLoksak).  Dette er en vanntett oppbevaringspose for førstehjelpsutstyret etter at forseglingen er brutt.

Les mer om vår designpatentert produksjonsmetode: Klikk her

Førstehjelpsvesker for idrettslag

Trygg tur har gleden av å presentere et helt nytt og spennende produkt. Bakgrunnen for dette er at vår hovedleverandør Mediq Norge har introdusert en ny og spennende veskekolleksjon. Der har vi funnet en liten, hendig veske som passer utmerket inn i idrettslagenes førstehjelpsverden.
Les mer: Klikk her