Snartur

kr 295,00 inkl. mva.

Snartur er en liten, lett og praktisk førstehjelpspakke som hører hjemme i enhver tursekk. Enkle instruksjoner i førstehjelp er også inkludert!

Varenummer: 200 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Snartur er en smart liten vanntett førstehjelpspose som bør ligge i enhver tursekk. Den er lett og liten, (145 gram, 14x11x4 cm) men inneholder det utstyret man trenger til å støtte opp en forstuet ankel eller kne, stanse en blødning eller plastre en finger. Pakken inneholder også to informasjonslapper som gir deg en beskrivelse av innholdet, en behandlingsplan på den bevisstløse/livløse pasienten og en stikkordsliste ved samtale til 113. Bør ligge i en hver tursekk.

Den inneholder:

Støttebandasje 6 cm/8 meter. Til å støtte opp forstuede ledd, til å feste sterile kompresser.

Sterile kompress 5 stk/10×10 cm. Til dekke av alle typer sår. Festes med støttebandasje eller idrettstape.

Norgesplaster 18 deler. Et bredt utvalg av plaster og 5 striper med sårstrips.

Idrettstape 3 cm/8 meter. Til taping av forstuede ledd, dekke gnagsår. Feste sterile kompress, eller dekke småkutt. Ikke minst til reparasjon av utstyr.

Munn til munn maske. Brukes ved hjerte- og lungeredning. Egen brukerveiledning på masken.

Raja super lynpose, 100my, Oppbevaringspose etter brutt vakuum. Utmerket som fuktbeskyttelse til mobiltelefonen. Fylt med vann/snø vil den fungere som ispose.

1 meter 2 mm tau. Alt førstehjelps utstyret henger i dette tauet. Kan også brukes til mye annet. Bruddstyrke på 70 kg

Førstehjelpsutstyret er vakuumert i en 200my tykk spesialpose, som gjør at innholdet holdes helt tørt, og med nesten ubegrenset holdbarhet.

Hvis du ønsker større kvantum av pakken kontakt oss på post@tryggtur.no