Hjertestarter – Defibtech Lifeline PRO

kr 32.505,00 inkl. mva.

Her er hjertestarteren som løfter Lifeline-modellene til et nytt nivå. Lifeline PRO er revolusjonerende.
Den er tilpasset profesjonelle brukere, med manuell modus med EKG-visning og variabel strømstyring.

Varenummer: 302 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Her er hjertestarteren som løfter Lifeline modellene til ett nytt nivå. Lifeline VIEW modellene er de første og eneste hjertestartere med interaktiv video i fullfarge. Lifeline PRO er revolusjonerende. Modellen gir profesjonelle brukere muligheten til å overstyre til full manuell modus med EKG visning og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering. Lifeline PRO er på norsk språk og følger alle norske retningslinjer for gjenopplivning. Vi kan garantere at du ikke har sett en hjertestarter som Defibtech PRO før.

MERK: denne hjertestarteren selges kun til profesjonelle tjenester som har årlig sertifisering i bruk av manuelle hjertestartere eller legekontor/sykehus. Andre kunder henvises til kjøp av Defibtech Lifeline View eller AED. Vi må sjekke din sertifisering før produktet sendes ut. Oppgi nødvendig info i kommentarfelt i nettbutikkens «kasse»-side.

Lifeline PRO Modellen gir profesjonelle brukere muligheten til å overstyre til full manuell modus med EKG visning og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering. EKG vises klart og tydelig på en høyoppløselig og kraftig bakgrunnsbelyst skjerm.

Du liker kanskje også…